2hans team
2anne-marie team
2lucinda team

Hans Bebseler: grondlegger en directeur van Educent

Ontmoet Hans, een gedreven pionier in het onderwijs en de visionaire geest achter Educent. Zijn toewijding aan het vormgeven van de onderwijservaring begon als docent in het speciaal onderwijs. Vandaag de dag deelt hij nog steeds zijn passie als docent bij het Ortho Pedagogisch Didactisch Centrum De Arcade in Hengelo.

In 1989 zette Hans de eerste stap naar innovatief onderwijs met de oprichting van Educent in Delden. Wat begon als een bescheiden instituut, groeide onder zijn leiding uit tot een prominente speler in leerlingenzorg, met vestigingen in Delden, Hengelo en Holten.

Wat maakt Hans uniek?

Docent en mentor: Naast zijn rol als docent in Hengelo, begeleidt Hans zowel docenten als leerlingen binnen het regulier voortgezet onderwijs, waarbij hij zich richt op individuele groei.

Veilige Leeromgeving: Hans legt de basis voor een veilige en vertrouwde omgeving binnen Educent, waarvan hij gelooft dat het de sleutel is tot het optimaliseren van studieresultaten.

In de woorden van Hans: “Onderwijs gaat verder dan het overbrengen van feiten; het gaat om het vormen van levens, het bouwen van bruggen naar de toekomst en het versterken van gemeenschappen.”

Anne-Marie Kamp-Munster: toegewijde onderwijsprofessional bij Educent

Sinds januari 2019 maakt Anne-Marie deel uit van het Educent-team, en haar impact is niet te missen. Met een indrukwekkende carrière van meer dan 25 jaar als Geschiedenis docent aan het Bataafs Lyceum en het Montessori College te Hengelo, brengt ze een schat aan ervaring mee naar onze educatieve familie.

Anne-Marie heeft niet alleen haar passie voor Geschiedenis gedeeld, maar ook Engels onderwezen aan het Genseler te Hengelo en het AOC te Doetinchem. Haar toewijding aan het onderwijs straalt door al haar jaren van lesgeven, waar ze met evenveel plezier leerlingen begeleidde bij het plannen en maken van hun huiswerk.

Binnen Educent is Anne-Marie niet alleen een mentor, maar ook het aanspreekpunt voor de vestiging in Delden. Haar vriendelijke aanpak en expertise maken haar een waardevol lid van het team, en haar enthousiasme voor het begeleiden van leerlingen bij hun leertraject is aanstekelijk.

Of het nu gaat om het delen van kennis over Geschiedenis of het helpen van leerlingen met hun huiswerkplanning, Anne-Marie brengt haar passie voor onderwijs naar elke interactie. Welkom bij Educent, waar Anne-Marie een belangrijke rol speelt in het streven naar het ontvouwen van het volledige potentieel van elke leerling.

Lucinda Koelman: de spil van Holten bij Educent

In de bruisende wereld van Educent is er een onmisbare kracht: Lucinda Koelman. Sinds ze bij ons team kwam in een rol die alles omvat op de vestiging in Holten, heeft Lucinda bewezen dat ze de spil is die alles soepel laat draaien.

Met een efficiënte en doortastende aanpak heeft Lucinda een cruciale rol gespeeld in het dagelijks reilen en zeilen van onze vestiging in Holten. Ze heeft een talent voor het regelen van zaken en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, waardoor zowel leerlingen als collega’s zich ondersteund en gewaardeerd voelen.

Welkom bij Educent, waar Lucinda Koelman de drijvende kracht is achter de harmonie op de vestiging in Holten. Haar inzet en deskundigheid maken haar onmisbaar, en we zijn dankbaar voor haar bijdrage aan het streven naar het ontvouwen van het volledige potentieel van elke leerling.

Scroll naar boven
WhatsApp chat