Studiecoaching

Studiecoaching vormt een waardevol vervolg op het traject van studiebegeleiding. Na het verwerven van essentiële vaardigheden voor een succesvolle schoolloopbaan, streven wij ernaar om de leerlingen wekelijks gedurende één of twee uur te volgen. Deze follow-up biedt de mogelijkheid om te evalueren of de aangeleerde vaardigheden effectief worden toegepast in de thuisomgeving. Indien nodig, kunnen wij snel en doeltreffend ingrijpen om de continuïteit van het succes te waarborgen.

Persoonlijke begeleiding

Studiecoaching is tevens geschikt voor leerlingen die geen behoefte hebben aan intensieve studiebegeleiding. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij samen met de leerling wordt geanalyseerd waar mogelijke hiaten liggen in de planning en organisatie van het schoolwerk. Deze vorm van begeleiding richt zich niet op vakinhoudelijke ondersteuning, aangezien deze leerlingen al over voldoende kennis beschikken. Ontdek hoe studiecoaching de sleutel kan zijn tot een geoptimaliseerde en zelfstandige studieaanpak.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u gedetailleerder geïnformeerd worden over de mogelijkheden van studiecoaching? Vul het onderstaande formulier in, en wij sturen u vrijblijvend meer informatie toe, inclusief een overzicht van onze tarieven.

  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  E-mail*

  Uw bericht*

  studiecoachgin
  Scroll naar boven
  WhatsApp chat