Zorgteam

Hans Bebseler
directeur

Hans is zijn loopbaan begonnen als docent in het speciaal onderwijs. Ook nu geeft hij nog een aantal uren les aan Ortho Pedagogisch Didactisch Centrum De Arcade in Hengelo.

 

In 1989 is hij gestart met studiebegeleidinginstituut Educent in Delden. Onder zijn leiding is Educent uitgegroeid tot een instituut voor leerlingenzorg met vestigingen in Delden, Hengelo en Holten.

 

Hans begeleidt docenten en leerlingen binnen het regulier voortgezet onderwijs. Daarnaast vindt hij het belangrijk om binnen Educent een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. Die levert, samen met tijdige planning en de juiste wijze van studeren, een essentiële bijdrage aan de verbetering van de studieresultaten.

hans bebseler

Anne-Marie Kamp-Munster

Sinds januari 2019 werk ik bij Educent.

 

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest als Geschiedenis docent aan het Bataafs Lyceum en het Montessori College te Hengelo.

 

Ook heb ik Engels gegeven aan het Genseler te Hengelo en het AOC te Doetinchem.

 

Ik heb altijd met heel veel plezier les gegeven en met evenveel plezier begeleid ik nu leerlingen bij het plannen en maken van hun huiswerk. Tevens ben ik aanspreekpunt voor de vestiging in Delden.

annemarie kamp

Lucinda Koelman

Regelt alles op de vestiging Holten.

WhatsApp chat